MANİSA / KULA - Kula Jeopark Ortaokulu

Şbt

BAŞVURU=13 ŞUBAT-1 MART 2024 ARASINDA OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE VELİ TARAFINDAN YAPILACAKTIR.

Ock

Eğitimci yazar Kadir KESKİN, 17 Ocak 2024 Çarşamba günü okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize ve kıymetli velilerine ‘’Eğitimde Hedef ve Kendine Güven’’ konulu seminer verecektir. Liseye geçmeden önce öğrencilerimize ve velilerimize faydalı olacağına inandığımız seminerimize tüm 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz davetlidir.

Ara

Kula Jeopark Ortaokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı  1. Dönem 2. Ortak Yazılı  Sınav Tarihleri : Tıklayınız.

Ock

Kula Jeopark Ortaokulu olarak ülkemizin farklı illerinden okullarla birlikte gerçekleştireceğimiz Dikkatimi Topluyorum e Twinning Proje Tanıtım Videomuza aşağıdaki bağlantıdan ulaşarak izleyebilirsiniz.

Ock

Kula Jeopark Ortaokulu olarak ülkemizin farklı illerinden okullarla birlikte Türkçe Öğretmenimiz Mesut YILMAZ rehberliğinde okulumuz 8. sınıf öğrencilerinin gerçekleştireceği Dikkatimi Topluyorum e Twinning Projemizin logo  anket sonuçlarımıza göre 84 oy kullanıldı. 84 oyun 24'ünü alan 5. seçenekteki logo okulumuzu temsil edecek logo olarak seçildi.

Öğrencilerimizin afiş çalışmaları ile yapılan oylamalar sonucu 86 oy kullanıldı. 7. seçenek 28 oy alarak 1. seçildi. Emek veren tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum.